Monday, March 12, 2012

«Η δημοκρατία δέχεται επίθεση»



Ο έντονος και πολύμορφος αγώνας στην Ελλάδα κατά της δικτατορίας του Μνημονίου, της Τρόικας και του Μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ έχει προκαλέσει το ζωηρό ενδιαφέρον της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης. Γίνεται όλο και σαφέστερο ότι η κρίση δεν είναι ελληνική αλλά αφορά όλους τους λαούς της Ευρώπης. Η ενδυνάμωση της αλληλεγγύης μεταξύ των ευρωπαϊκών λαών αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα για την οριστική ανατροπή της Ευρώπης των τραπεζών και των αγορών.
Σήμερα Τρίτη, 13 Μαρτίου, στο Βερολίνο, η ομάδα Real Democracy Now! Berlin/GR, γερμανικά συνδικάτα και φορείς συνδιοργανώνουν συζήτηση με θέμα «Ελλάδα: η δημοκρατία δέχεται επίθεση». Θα μιλήσουν η δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας..
Ντίνα Δασκαλοπούλου, ο απεργός της Ελληνικής Χαλυβουργίας Παναγιώτης Κατσαρός, ο καθηγητής Απόστολος Καψάλης από το ινστιτούτο εργασίας της ΓΣΕΕ, ο Dierk Hirschel, διευθυντής οικονομικής πολιτικής του γερμανικού σωματείου δημοσίων υπαλλήλων και ο κοινωνικός επιστήμονας Gregor Kritidis.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο κτίριο του συνδικάτου μεταλλουργών (IG Metall Haus, Alte Jakobstraße 149, 10969 Berlin). Ώρα έναρξης 18:00.

Real Democracy Now! Berlin/GR

www.reden.tk

No comments:

Post a Comment