Saturday, January 28, 2017

Globalization of stupidity

Πραγματικά έχω μείνει άναυδος και αποσβολωμένος παρατηρώντας τις τελευταίες εβδομάδες την ολική, πλέον, διάχυση της βλακείας στον πλανήτη. Η ηλιθιότητα και η βλακεία, μάλλον απόρροια της κατανάλωσης τόνων σαβούρας, κατακλύζει τον πλανήτη και χτυπάει σταθερά τη μεσαία τάξη, που φαίνεται να επιμένει ακόμα να κάνει όνειρα να γίνει μια μέρα «ανώτερη» και τελικά χαλίφης στη θέση του χαλίφη πατώντας στους κολασμένους.
Μια κακομαθημένη μεσαία τάξη που έχει σαλτάρει με το πάθος της για ιδιοκτησία και εκτίθεται έναντι των πεινασμένων και αποκλεισμένων.
Ο Τράμπ δεν έκανε πραξικόπημα, εκλέχθηκε με την ψήφο των «αόρατων» που αποφάσισαν να μιλήσουν. Όπως ίσως θα εκλεγεί και η Λεπέν και αρκετοί άλλοι!
Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί του, αλλά εκλέχθηκε, οπότε να μην το ξεχνάμε γιατί είναι σημαντικό.
Πού ήταν όλοι αυτοί που διαδηλώνουν τώρα στον πλανήτη, όταν 6 χρόνια, επί Ομπάμα,
δολοφονούνταν δεκάδες κολασμένοι στα γκέτο των ΗΠΑ ή χιλιάδες άμαχοι από drones, ή , ή, ή, …
Μάλλον διάβαζαν ή κάνανε καριέρα. Μια αυτιστική ελίτ και τα βλαμμένα τους.
Αυτή η σιχαμερή μεσαία τάξη του κέντρου και του τίποτα.
Αυτή που, παγκοσμίως, μετά το μεγάλο πόλεμο, ροκάνισε συθέμελα τον δυτικό κόσμο, απλά καταναλώνοντας.
Δε συμμετείχε πουθενά και επένδυσε μόνο στην καλοπέραση της.
Σπούδασε τα παιδιά της, όχι για να γίνουν επιστήμονες και να πάνε την κοινωνία και τον πολιτισμό μπροστά αλλά για να βολευτούν, δηλαδή να γίνουν πειθήνιοι γραφειοκράτες σάπιων εξουσιών.
Το βόλεμα δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο αλλά κύριο χαρακτηριστικό της μεσαίας μικροαστικής τάξης του Δυτικού κόσμου.
Έτσι η λεγόμενη «μεσαία αστική» τάξη στελεχώθηκε από αμόρφωτους, εγγράμματους, λούμπεν γόνους αγροτών και εργατών που εν μία νυκτί, με κάποιο πτυχίο ή ρουσφέτι, έγιναν Γενίτσαροι της άρχουσας τάξης και καταστρέφουν τον πολιτισμό για ακόμα μια φορά.
Ανάλγητοι, εξαμβλωματικές Μαρίες Αντουανέτες που αδιαφορούν για όλα.
Από τέτοια εξαμβλώματα στελεχώθηκε και η «κυβερνώσα αριστερά» στην Ευρώπη.
Αυτοί οι λιγούρηδες ξεβράκωτοι μικροαστοί εξαγοράστηκαν εύκολα από τους τραπεζίτες και δήλωσαν απόλυτη πίστη στη νέα ειδωλολατρία, την νομισματολατρεία.
Αυτά τα σιχάματα είναι η πρώτη ύλη για να έρθει ο φασισμός ξανά. Αυτό έγινε και στο μεσοπόλεμο αυτό φαίνεται θα γίνει και τώρα. Βέβαια με νέο «dress code» (ενδυματολογική επιλογή)!
Οι αναλύσεις παντού για όλα αυτά που συμβαίνουν απευθύνονται σε αυτούς, γι’ αυτό και μας τρελαίνουν.
Είναι η πραγματικότητά τους το matrix στο οποίο ζούνε, μέσα από τα μίντια και τον χωροχρόνο του ιντερνέτ.
Χιλιάδες διαδηλωτές εναντίoν του Τραμπ γιατί είναι σεξιστής, με μπροστάρη τη Μαντόνα (την επιτομή του γυναικείου σεξισμού) αλλά κανένας για τους χιλιάδες νεκρούς και τους εκατομμύρια εξαθλιωμένους στην Ευρώπη και την Αμερική από την βίαιη αναδιανομή του πλούτου.
Ανάβουν κεράκια και αναρτούν σημαίες -μόνο δυτικές!- στα μέσα κοινωνικής αποχαύνωσης μετά από κάθε τρομοκρατικό χτύπημα αλλά δεν δημιουργούν αντιπολεμικό κίνημα εναντίων των κυβερνήσεων τους που προκάλεσαν το χάος!

Pitsirikos

No comments:

Post a Comment