Friday, March 24, 2017

Ο Μηνάς και οι φοβισμένοι κανίβαλοι

Όσοι ξέρουν, κι όχι απαραίτητα προσωπικά, το Μηνά aka Μίνωα, γνωρίζουν και την αντίληψη και την αντιμετώπιση που είχε πάντα προς τις γυναίκες. Το ερώτημα ήταν μόνο how much. Σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
 Έχω περάσει σε κάποια παλιότερη ζωή -μπρίφλι- από το κατάστημα κι έχω ιστορίες που σηκώνουν πέτσα, αλλά δεν θα τις πω διότι το θέμα εδώ δεν είναι να κάνουμε την ανάρτηση χάρντκορ. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι όλες του οι "σχέσεις", πλην του πρώτου γάμου του (που έχει ενδιαφέρον το πώς τελείωσε κι αυτός), όπως και ο γάμος του με τη Μαρή, ήταν με υπαλλήλους του.
Σχέσεις που ξέρετε και άλλες που δεν ξέρετε. Και βέβαια δεν μίλαγε και δεν μιλάει ποτέ κανείς, διότι ο Μηνάς, aka Μίνωας, ήταν και εξακολουθεί να είναι πανίσχυρος στα ΜΜΕ και το κατάστημα είναι από τα λίγα που
στέκονται και δεν είναι φάση τώρα να κλείνεις πόρτες. Άσε που είναι επίσης γνωστό ότι είναι κι άνθρωπος που δεν αφήνει εύκολα κάτι να πέσει κάτω και δεν είναι επίσης φάση τώρα να σε κυνηγάει ο Μηνάς aka Μίνωας.
Η αντίληψη, λοιπόν, του Μηνά aka Μίνωα περί του γυναικείου φύλου περνούσε παραδοσιακά και σε όλη την ιεραρχία του καταστήματος, με την εξαίρεση εννοείται ανθρώπων που ήταν “αλλιώς” από τη φύση και το χαρακτήρα τους και ευτυχώς υπήρχαν κι εκεί μέσα αρκετοί.
Πρόσφατα, πάντως, έμαθα μια ακόμη ιστορία που έθεσε αγαπημένη φίλη και εξαιρετική συνάδελφο εκτός δουλειάς, όταν μεγαλοστέλεχος του Μηνά aka Μίνωα, τη στρίμωξε στο γκρεμό κι εκείνη προτίμησε να πηδήξει στον εν λόγω γκρεμό παρά να κάτσει να την πηδήξει εκείνος.
Όσο, λοιπόν, στην Ελλάδα τα "αρμόδια" και μη ΜΜΕ επιμένουν ότι ο Μηνάς aka Μίνωας, και η Μαρή χώρισαν με το σεις και με το σας -για να μην ενοχλήσουν το Μηνά aka Μίνωα- εκείνος τρέχει στην Ιντερπόλ, τη σκότλαντ γιάρντ και τα αγγλικά δικαστήρια και την κατηγορεί ότι του πήρε 25-30 κούτες βάλιουαμπλς και τα πήγε με το (δικό του) τζετ στο Λονδίνο για να τα σκοτώσει στο Σόθμπις και το Τίφανις.
Και η Ντέιλι Μέιλ που χέστηκε για το Μηνά aka Μίνωα, τους έκανε όλους μαζί ρόμπα ξεκούμπωτη. Σήμερα το πρωί που ξύπνησα με κέφια, άνοιξα τηλεόραση και βέβαια ούτε κουβέντα για τα καμώματα της Μαρής και του Μηνά aka Μίνωα, ακόμα και στις κουτσομπολίστικες εκπομπές, που κανονικά κάνουν “κρα” για να κανιβαλίσουν όποιον βρουν μπροστά τους.
Χεστήκαμε, θα μου πείτε, τι κάνουν ο Μηνάς aka Μίνωας και η Μαρή, δεν είναι έτσι ακριβώς θα σας απαντήσω, διότι πέρα απ΄ όλα τα άλλα και μπράβο της Μαρής, καλοφάγωτα με τον επόμενο, εγώ είμαι γυναίκα και επαγγελματίας του χώρου και ξέρω κι άλλες γυναίκες και επαγγελματίες του χώρου που προτιμήσαμε να χορέψουμε το χορό του Ζαλόγγου παρά να περάσουμε από διάφορα κρεβάτια μέχρι να φτάσουμε να γίνουμε κάποια μέρα αϊκόνικ εθνικές σταρ της ενημέρωσης ή της ψυχαγωγίας, να κάνουμε κι έναν καθώς πρέπει γάμο και να μας σέβονται άπαντες για το ήθος μας. Εδώ κι αν έχω ιστορίες να σας πω, αλλά όλα είναι hearsay και ξέρετε πώς πάει αυτό, πρέπει εσύ να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας...
Ο Μηνάς aka Μίνωας, που μην ακούσω κανέναν να τον λυπάται που του ‘φαγε τα βάλιουαμπλς η Μαρή, δημιούργησε ένα ακόμα τέρας και το τέρας γύρισε και τον δάγκωσε όταν προσπάθησε να το ξεφορτωθεί. Την έχει ξαναπατήσει, άλλωστε και με την Κορομηλά και με την Μενεγάκη, πασίγνωστα είναι αυτά στο χώρο. Μάλιστα. Έτσι πάνε αυτά τα πράγματα και έχει νόημα να τα λέμε καμιά φορά με το ονοματεπώνυμό τους.
Λάβλι, που θα 'πε και ο υπεύθυνος των Σόθμπις, βλέποντας τα βάλιουαμπλς του Μηνά, aka Μίνωα.

- από την προσωπική σελίδα της Μαρίας Δεδούση στο facebook

No comments:

Post a Comment