Wednesday, October 10, 2018

Οταν ο Αδωνις συνάντησε τον Τράγκα

«Διαμάντια» από τη συνέντευξη του αντιπροέδρου και βουλευτή της ΝΔ Αδωνη Γεωργιαδη που  μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή «Εν Αθήναις» με το δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα. Σταχυολογούμε:

Για το θέμα των σχολικών βιβλίων:
Η αλλαγή του μαθήματος των θρησκευτικών κατά τον τρόπο που να ξεχνάμε ότι είμαστε χριστιανοί και η αφαίρεση του επιταφίου του Περικλέους, της Αντιγόνης και γενικά των μαθημάτων των αρχαίων ελληνικών από..
τα σχολεία όσο περισσότερο μπορούν αλλά κυρίως η αλλαγή των βιβλίων της ιστορίας όπου αφαιρείταιη αρχαία ιστορία για να πει πχ η ιστορία του συνδικαλιστικού κινήματος, όλα αυτά αποτελούν συγκεκριμένη αλλαγή συγκεκριμένης ιδεολογικής κατεύθυνσης.
Μισούν την Ελλάδα, δεν τους αρέσει να λέμε ότι είμαστε Έλληνες, τους αρέσει ο διεθνισμός. Θεωρώ ότι αυτές οι αλλαγές που γίνονται στα βιβλία είναι απαίσιες.

Για την υπόθεση Novartis:
Το εξώδικο έχει αποσταλεί από την προηγούμενη εβδομάδα και το περιθώριο της εταιρείας Novartis για να βγει και να αποκαταστήσει την τιμή και την υπόληψή μου δημόσια είναι μέχρι αύριο.
Αν παρέλθει η προθεσμία της αυριανής ημέρας και δεν έχει κάνει ανακοίνωση η Novartis τότε βεβαίως από την Παρασκευή θα γίνει η  αγωγή.
Η Novartis είναι μια εταιρεία που επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ περνάει ζωή και κότα. Πάρτε τους ισολογισμούς της εταιρείας, το έτος ’13-’14 δηλαδή υπουργίας Γεωργιάδη-Βορίδη η Novartis
είχε ζημίες 13 εκ. Τα έτη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο , περάσανε τον πρώτο χρόνο στα 25 εκ κέρδη , έχουν φτάσει στα 80 εκ. κέρδη. Όταν μια εταιρεία περνάει από τα 13 εκ. ζημιές επί Γεωργιάδη στα 80 εκ. κέρδη επί Πολάκη γιατί να τα χαλάσει με τον Πολάκη; Την ίδια ώρα που αυτοί φωνάζουν για τη Novartis την ίδια ώρα από κάτω έχουν κάνει όλα τα χατίρια της Novartis και των υπολοίπων.

Αναφερόμενος στο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento για τον Ορ. Τσακαλώτο:
Η εφημερίδα του κ. Βαξεβάνη έχει άμεση σχέση με το Μέγαρο Μαξίμου και τον κ. Παππά, το ότι επέλεξε αυτή η εφημερίδα να βγάλει μπροστά τον κ. Ορ. Τσακαλώτο ως εξάδελφο του κ. Ευκλ.
Τσαλακώτου αυτό είναι χτύπημα στον κ. Ευκλ. Τσακαλώτο. Εξέλαβα το σχετικό πρωτοσέλιδο ως μια ρουκέτα του κ. Παππά προς τον Ευκλ. Τσακαλώτο. ...Είναι προφανές ότι όλο αυτό είναι ένας εμφύλιος του ΣΥΡΙΖΑ από κάτω. Γίνεται χαμός και έχουν ακόμα την καρέκλα, να δείτε μόλις τη χάσουν τι έχει να γίνει.

Αναφερόμενος στην ΕΡΤ:
Στην ΕΡΤ ο μισός ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον άλλο μισό. Εμείς ως ΝΔ κάνουμε εμπάργκο στην ΕΡΤ, εμένα προσωπικά ούτως ή άλλως δεν με καλούσανε. Εγώ είμαι black list στην ΕΡΤ, στην ΕΡΤ έχει βγει κατάλογος με το ποιους επιτρέπεται και ποιους δεν επιτρέπεται να καλούν. Η ΕΡΤ είναι ΑΥΓΗ TV αλλά έχω την εντύπωση ότι αν ήταν επισήμως ΑΥΓΗ TV θα ήταν καλύτερη από αυτή την ΕΡΤ.
Η ΕΡΤ έτσι όπως την έχει φτιάξει ο κ. Παππάς είναι ένα μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ αμιγώς προπαγανδιστικό.

No comments:

Post a Comment