Thursday, April 4, 2019

Βίντεο: Το «ντεμοντάζ» του Φίρερ

Πως καταρρίπτονται οι δικαιολογίες του Ν. Μιχαλολιάκου 

Με τον φόβο μιας βαριάς καμπάνας στη δίκη που οσονούπω τελειώνει, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής προσπαθεί να τη γλιτώσει λέγοντας παντού ότι η φράση του «είμαστε η σπορά των ηττημένων του 1945» δεν αναφερόταν στους ναζί, αλλά δυστυχώς γι’ αυτόν υπάρχει το βίντεο.
Τα ψέματα τελειώνουν για τον Αρχηγό της ναζιστικής οργάνωσης. Μετά το φιάσκο.. με τους μάρτυρες υπεράσπισης, (βλ. Γιώτα Τέσση, «Με μερική αμνησία οι 8 μάρτυρες υπεράσπισης», «Εφ.Συν.», 2.4.2019), έρχεται η ώρα των απολογιών. Τώρα ο Μιχαλολιάκος και οι συνεργάτες (ή συνεργοί) του καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τα πεπραγμένα των Ταγμάτων Εφόδου, καθώς και για τις κατά καιρούς αποκαλυπτικές τους δηλώσεις.
Ενα χαρακτηριστικό δείγμα για τον τρόπο που θα επιχειρήσει να θολώσει τα νερά ο «Φίρερ» της Χρυσής Αυγής με την απολογία του πήραμε πριν από λίγες μέρες σε συνέντευξή του στο «High TV». Αναφέρθηκε στη γνωστή του ρήση «είμαστε η σπορά των ηττημένων του 1945», λέγοντας ότι τα λόγια του «διαστρεβλώθηκαν» και ότι δεν ομολογούσε μ’ αυτό τον τρόπο τις ναζιστικές του καταβολές, αλλά αναφερόταν στο γεγονός ότι οι σύμμαχοι δεν βοήθησαν μετά τον πόλεμο την Ελλάδα να πάρει γερμανικές βιομηχανίες, με τη μέθοδο του «ντεμοντάζ»!

Για να δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ του Δημήτρη Ψαρρά και το βίντεο στην ΕΦ.ΣΥΝ, κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο  







No comments:

Post a Comment