Wednesday, July 15, 2020

Το βεβαιώνει άλλωστε και η τηλεόραση...

Αθλιότητα και ασύστολο ψέμα, χαρακτήρισε το υπουργείο του Χρυσοχοΐδη, τις αναφορές για άγριο ξυλοδαρμό του 26χρονου από τον Βόλο, που πέθανε ξαφνικά. Και ας ήταν ο ίδιος ο 26χρονος που έκανε την καταγγελία. Και ας υπάρχει και βίντεο που δείχνει τον ξυλοδαρμό.
Αθλιότητα και ασύστολο ψέμα ήταν και οι διαμαρτυρίες για τον ξυλοδαρμό του Ινδαρέ από ..
αστυνομικούς μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Ομοίως και το βίντεο με την άγρια κακοποίηση δύο νέων από ένστολους στα Σεπόλια.
Και το όργιο καταστολής στη Χίο και τη Λέσβο πριν μερικούς μήνες από τα ΜΑΤ, αθλιότητα και ψέμα και αυτό. Τι και αν υπήρχαν καμιά δεκαριά βίντεο με τους αστυνομικούς να σπάνε αυτοκίνητα, να δέρνουν και να τραμπουκίζουν πολίτες απρόκλητα. Άθλια fake news όλα.
Αλλά και τα άλλα βίντεο, που δείχνουν τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ να σπάνε καταστήματα στα Εξάρχεια ή να εφορμούν με τα μηχανάκια πάνω σε ειρηνικούς διαδηλωτές στην Πανεπιστημίου, και αυτά αθλιότητες και ασύστολα ψέματα είναι.
Γιατί η ελληνική αστυνομία δεν αυθαιρετεί, δεν δέρνει, ούτε παρανομεί και όσοι ισχυρίζονται το αντίθετο, διαδίδουν αθλιότητες και ασύστολα ψέματα, για να σπιλώσουν μια υποδειγματική υπηρεσία.
Πώς είπατε; Τα είδατε με τα ίδια σας τα μάτια; Μα είστε σοβαροί τώρα, τα μάτια σας θα πιστέψετε ή την αστυνομία και το υπουργείο;
Μην υποκύπτετε στην αθλιότητα και το ψέμα, εμπιστευτείτε τυφλά τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και την αστυνομία. Λένε την αλήθεια, ακόμα και όταν ψεύδονται. Σας προστατεύουν ακόμα και όταν σας σκοτώνουν. Το βεβαιώνει άλλωστε και η τηλεόραση.

Δημήτρης Τσίρκας / fb



****
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παραδέχτηκε σήμερα στον ΣΚΑΪ ότι υπάρχει θέμα αστυνομικής βίας στην περίπτωση του Βασίλη Μάγγου. Δεν απάντησε όμως στο αυτονόητο ερώτημα τι έκανε ο ίδιος ή οι υπηρεσίες των οποίων είναι πολιτικός προϊστάμενος όλο αυτό το διάστημα, αφού ο ξυλοδαρμός συνέβη πριν ένα μήνα περίπου. Ή πρέπει πρώτα κάποιος να πεθάνει για να αποφασίσει η "υπηρεσία" να ασχοληθεί; Κινήσεις και δηλώσεις για το θεαθήναι. Μετά τη χθεσινή κατάπτυση ανακοίνωση με την οποία προδίκαζε το αποτέλεσμα της νεκροψίας και αφού τον έκραξε μέχρι και ο Πορτοσάλτε το πρωί, σήμερα φόρεσε το κοστούμι του "ευαίσθητου" και είδε αστυνομική βία. Θλιβερός όπως πάντα.

Δημήτρης Σούλτας /fb

No comments:

Post a Comment