Thursday, June 16, 2011

Αστυνομική βία και σύλληψη δημοσιογράφου επειδή διαμαρτυρήθηκε!


Μάρτυρας της αναίτιας σύλληψης και της κακοποίησης δημοσιογράφου, μέλους της ΕΣΗΕΑ και των Financial Crimes και συνέδρου στο 6ο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ (με την Πρωτοβουλία για την Ανατροπή), Απόλλωνα Λιακόπουλου, έγινε η κάμερα που απαθανάτισε το γεγονός. Ο «ALTER», κατέγραψε σε απευθείας μετάδοση τη σύλληψη του δημοσιογράφου και την αστυνομική βία που υπέστη από τους… «φύλακες» του Νόμου.
Όπως αναφέρεται στο blog financialcrimesnews «Είδαμε την τηλεοπτική μετάδοση της εφόδου διμοιρίας των ΜΑΤ που βγάζοντάς του την μπλούζα τον χτυπούσε, με μόνο κριτήριο τα μακριά μαλλιά. Μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ και γίνονται ενέργειες για την απελευθέρωσή του. Δεν φτάνει που κατέβηκε στην απεργία για να υλοποιήσει την απόφαση της ΠΟΕΣΥ, η οποία την ανέστειλε, αλλά δέχτηκε και τις “περιποιήσεις” των πραιτωριανών του Παπανδρέου (…) Ζητάμε την άμεση απελευθέρωσή του και την τιμωρία των τραμπούκων».
Ο Λιακόπουλος ενδέχεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για “διατάραξη κοινής ειρήνης” και “αντίσταση κατά της αρχής”. Επιδιώκουν δε να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο την Πέμπτη.



-Διαβάστε περισσότερα στο asyntaxtostypos.wordpress.com

No comments:

Post a Comment