Sunday, February 10, 2013

Ο Αρβανιτόπουλος είδε το συλλαλητήριο στην Ιεράπετρα;

Διαδήλωση-μαμούθ για τη στήριξη των φοιτητών του Τμήματος Εμπορίας & Διαφήμισης

Tο μεγαλύτερο συλλαλητήριο στην ιστορία της Ιεράπετρας, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή (8/2). Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν περισσότερα από 7000 άτομα. Ηταν οι πολίτες και οι φοιτητές της Ιεράπετρας που με χιλιάδες αναμμένα κεριά και δάδες διαδήλωσαν σε όλη την πόλη, στέλνοντας το δυναμικό μήνυμα της αγανάκτησης σε όλους εκείνους που συνέβαλαν στην αποψίλωση των υπηρεσιών της Ιεράπετρας.
Σύσσωμοι οι φορείς,  οι εργαζόμενοι, και ο Δήμος Ιεράπετρας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα..
της Δημοτικής Κοινότητας, εμφανίστηκαν ενωμένοι και ξεκαθάρισαν πως η Ιεράπετρα δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί την απομάκρυνση του Α.Τ.Ε.Ι Εμπορίας & Διαφήμισης, αλλά και την περαιτέρω υποβάθμιση του νοσοκομείου της πόλης.
Καμία πολιτική συγκέντρωση, καμίας παράταξης, ή πολιτικού, δεν κατάφερε ποτέ να συγκεντρώσει τόσο κόσμο, γεμίζοντας ταυτόχρονα και την πλατεία Δημαρχείου αλλά και την πλατεία Ελευθερίας. Σύσσωμος ο λαός της Ιεράπετρας συμπαραστάθηκε στους φοιτητές, ενάντια στο σχέδιο «Αθηνά» του υπουργού Αρβανιτόπουλου και την κατάργηση του τίτλου σπουδών τους (Marketing). Με τον παλμό να δίνεται από τους φοιτητές, η φλόγα ταξίδεψε σε όλη την πόλη δίνοντας το σύνθημα της ελπίδας και του αγώνα.
Το μήνυμα από τα συνθήματα του κόσμου ήταν σαφές : Κάτω τα χέρια απο το Α.Τ.Ε.Ι – Κάτω τα χέρια από το Νοσοκομείο – Κάτω τα χέρια από την Ιεράπετρα.

No comments:

Post a Comment