Saturday, September 14, 2013

Τσάκισέ τον!..

Aνακοίνωση-κάλεσμα 
ΟΛΟΙ στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ την ΤΡΙΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 στις 6 το απόγευμα στη ΠΥΛΗ της Ν/Ζ στο ΠΕΡΑΜΑ!
Τα ανδρείκελα του φασισμού, της Χρυσής Αυγής, αποτελούν την «σιδερένια γροθιά» του κεφαλαίου, υπηρετούν το τσάκισμα των εργασιακών δικαιωμάτων, για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και κερδοφορίας του κεφαλαίου, χτυπούν πρωτοπόρους αγωνιστές εργάτες.
Σε αυτή την κατεύθυνση ήταν η δολοφονική τους επίθεση στο Πέραμα στις 12 Σεπτέμβρη, σε μέλη του ΚΚΕ, της ΚΝΕ και συνδικαλιστικά στελέχη των σωματείων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, που αγωνίζονται εναντία στην πολιτική και κοινωνική βαρβαρότητα.


Η εγκληματική αυτή προσχεδιασμένη επίθεση, έχει ηθικούς αυτουργούς, το κεφάλαιο και οι εκπρόσωποι του που υπηρετούν τα συμφέροντα του. Οπλίζει τους φυσικούς αυτουργούς τα μέλη
της εγκληματικής  οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Καλούμε τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς, τους εργαζόμενους, να απαντήσουν χωρίς περιστροφές και να απομονώσουν τους ναζιστές, τους απόγονους του Χίτλερ, που εμπνέονται από τις μεθόδους του, συγκροτώντας σύγχρονα «τάγματα εφόδου» για να αναρριχηθούν στην εξουσία.  Με όπλο τους το έγκλημα του κοινού ποινικού δικαίου, την βία, την τρομοκρατία, δρουν στο σκοτάδι, είναι θρασύδειλοι, πολιτική τους το ψέμα και η συκοφαντία, τρέφονται από τα υπόγεια των κρατικών υπηρεσιών, είναι παρακρατική εγκληματική οργάνωση, που την έχουν και την χρησιμοποιούν για την βρώμικη δουλειά στην υπηρεσία του κεφαλαίου.
Η σιωπή είναι συνενοχή. Η βαθιά και παρατεταμένη κοινωνική – οικονομική κρίση της χώρας μας είναι το θερμοκήπιο για να αναπτυχθούν οι φασίστες και να βρουν έδαφος οι μέθοδοι τους.  Καταδικάστε τους, απομονώστε τους, πριν το «αυγό του φιδιού» δηλητηριάσει το σύνολο της κοινωνικής ζωής της χώρας μας.
 Οι φασίστες θέλουν ως όργανα του κεφαλαίου να γίνει όλη η Ελλάδα μία Μανωλάδα.
 Καλούμε τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς να καταδικάσουν και να συμμετέχουν στην συγκέντρωση την Τρίτη 17 Σεπτέμβρη στις 6 το απόγευμα στη Πύλη της Ν/Ζ του Περάματος.       

Τα σωματεία:
Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά
Πανελλήνια Ένωση Αμμοβολιστών-Καθαριστών
Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων
Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών
Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού
Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού
Πανελλήνια Ένωση Ρυμουλκών – Ναυαγοσωστικών
Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ

No comments:

Post a Comment