Monday, June 16, 2014

Προβοκάτσια της ιστοσελίδας του Ευαγγελάτου σε βάρος του ΚΚΕ

Θα μπορούσαμε να πούμε για ασχετοσύνη του συντάκτη του άρθρου που αναφέρεται στο ΚΚΕ και υπάρχει στην ιστοσελίδα του Νίκου Ευαγγελάτου, αλλά ο τρόπος που είναι διατυπωμένο μας δείχνει καθαρή προβοκάτσια. Και το πιο απαράδεκτο απ’ όλα είναι ότι το κείμενο αυτό αναδημοσιεύεται αυτούσιο από ιστότοπους που αυτοπροσδιορίζονται «αριστεροί».
Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα newsit.gr επικαλούμενη μια ανάρτηση κάποιας «Πανελλαδικής Γραμματείας Εργατικού Αγώνα» κάνει λόγο ότι «"εσωκομματική αντιπολίτευσης" ταλανίζει πλέον και τον Περισσό», συμπληρώνοντας ότι το ΚΚΕ «θεωρεί ότι οι εκπρόσωποι της ΠΓΕΑ αποτελούν μια οργανωμένη μορφή αμφισβήτησης των επιλογών του ΚΚΕ, κάνοντας λόγο παράλληλα για "διαδικτυακό φραξιονισμό"».
Είναι ξεκάθαρο ότι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας του Ευαγγελάτου είναι εγκεφαλικό.. 
κατασκεύασμα του συντάκτη της.
Είναι πασίγνωστο ότι στην ιστοσελίδα «Εργατικός Αγώνας» όπου δημοσιεύεται το κείμενο που επικαλείται το δημοσίευμα του newsit συσπειρώνονται κάποια άτομα που έχουν διαγραφεί ή αποχωρήσει από το ΚΚΕ εδώ και πολύ καιρό.
Καμιά σχέση λοιπόν με την πραγματικότητα δεν έχει το παρακάτω κείμενο που επικαλεστήκαμε αρχικά.
«Οι διεργασίες στο πολιτικό σκηνικό ακουμπούν ακόμη και το ΚΚΕ, καθώς το φαινόμενο "εσωκομματική αντιπολίτευσης" ταλανίζει πλέον και τον Περισσό, που βλέπει τους διαφωνούντες προ την κομματική γραμμή να οργανώνονται διαδικτυακά, σε πρώτη φάση.
Πρόκειται για την Πανελλαδική Γραμματείας Εργατικού Αγώνα, που μέσω της ιστοσελίδας "Εργατικός Αγώνας", ασκεί έντονη κριτική προς την ηγεσία του ΚΚΕ, χωρίς ωστόσο να εκφράζονται απόψεις φιλικές προς τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς εκτιμάται ότι τα θετικά αποτελέσματα που σημείωσε στις τελευταίες εκλογές δεν σημαίνουν "νίκη των εργαζομένων".
Η κριτική των διαφωνούντων, εστιάζεται προς την ηγεσία του ΚΚΕ, την οποία κατηγορούν ότι έχει μετατρέψει το κόμμα σε "αριστερίστικο σεχταριστικό φορέα" και παράλληλα ότι το ΚΚΕ σήμερα "δεν μπορεί να παίξει με ουσιαστικό και αποτελεσματικό τρόπο τον ρόλο να καθοδηγήσει την πάλη του λαού για την υπεράσπιση της ζωής του, την πάλη του για την επαναστατική ανατροπή".
Ο Περισσός δεν κρύβει την ανησυχία του για το "αντάρτικο" που αναπτύσσεται στις παρυφές του κόμματος, καθώς θεωρεί ότι οι εκπρόσωποι της ΠΓΕΑ αποτελούν μια οργανωμένη μορφή αμφισβήτησης των επιλογών του ΚΚΕ, κάνοντας λόγο παράλληλα για "διαδικτυακό φραξιονισμό"».
Γ.Γ. (Βαθύ Κόκκινο)

No comments:

Post a Comment