Monday, June 6, 2011

Περί επικίνδυνης παραπληροφόρησης

Μια αθώα παρθένα- η κυβέρνηση Παπανδρέου- δρασκέλισε κατακόκκινη από ντροπή την πόρτα του μπουρδέλου των ΜΜΕ!

Από τον Βασίλη Μπόνιο / kourdistoportocali.com

Αίφνης η κυβέρνηση αντιδρά σαν παρθένα σε μπουρδέλο.
Πώς να εξηγήσεις διαφορετικά την ανακοίνωση με την οποία καταγγέλει τα ΜΜΕ για «επικίνδυνη παραπληροφόρηση».
Εσείς, αξιότιμοι κύριοι της κυβέρνησης, δεν είστε που χορεύετε από την πρώτη στιγμή της ορκωμοσία σας το αρρωστημένο ταγκό της διαπλοκής με τα «σεσημασμένα» ΜΜΕ;
Ο ποιητής Τηλέμαχος Χυτήρης δεν είναι αυτός στον οποίο έχετε αναθέσει την ιεραποστολή να σας φέρει πιο κοντά με εκδότες και καναλάρχες, oι οποίοι σε μια σοβαρή καπιταλιστική χώρα θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή για όλες τις παρανομίες που περιλαμβάνει η βίβλος του οικονομικού εγκλήματος-από το μαύρο χρήμα και τα πλαστά τιμολόγια ως τη φοροδιαφυγή, τους εκβιασμούς, το εμπόριο όπλων ακόμη και την.. κατασκοπία σε βάρος της χώρας.
Εσείς αξιότιμοι κύριοι της κυβέρνησης δεν είστε αυτοί που επιτρέπετε να λειτουργούν εφημερίδες και κανάλια τα οποία ανήκουν στους παραπάνω τζέντλεμαν;
Ως προς τι η οργή και οι κραυγές για βοήθεια;
Εδώ δεν πρόκειται για βιασμό αλλά για Μνημόνιο Αλλαξοκωλιάς που έχετε συνάψει τόσο εσείς όσο και οι γαλάζιες πεταλουδίτσες της ΝΔ-SATURN με τους νταβατζήδες, παραδοσιακούς και νεόπλουτους.
Και τι απειλή είναι αυτή ρε μπαγάσηδες, ότι αν καταρρεύσει η χώρα θα καταρρεύσουν και τα ΜΜΕ;
Ποια ΜΜΕ θα καταρρεύσουν; Οι πεθαμένοι;
Αυτοί είναι πιο νεκροί από σας, χλωμά πρόσωπα της συμφοράς.
Δημοσιεύουμε ολόκληρη την ανακοίνωσή σας θέλοντας να τιμήσουμε το χιούμορ του συντάκτη της:
«Η κυβέρνηση καταγγέλλει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την επικίνδυνη παραπληροφόρηση Μέσων Ενημέρωσης τα οποία δηλητηριάζουν την κοινή γνώμη, είτε με ανύπαρκτες "πληροφορίες" για "ξένους Επιτρόπους - Ανθύπατους στα υπουργεία", είτε με ανοίκειες και ανιστόρητες εκφράσεις περί "κατοχής" στην Ελλάδα. Με τη συμβολή, με τις θυσίες του Ελληνικού λαού, δίνουμε εδώ και πολλούς μήνες έναν τιτάνιο αγώνα για να σώσουμε την Ελλάδα από την χρεοκοπία, για να διαφυλάξουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια.
Αγώνα στον οποίο οφείλουν εν πολλοίς την επιβίωσή τους και τα Μέσα Ενημέρωσης, καθώς η κατάρρευση της χώρας θα σήμαινε και τη δική τους κατάρρευση. Αρκετά πια λοιπόν με την ανευθυνότητα. Τα ψέματα τελείωσαν και όλοι καλούνται πλέον να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Η παραπληροφόρηση και η διαμόρφωση κλίματος σύγχυσης, είτε εδράζεται είτε όχι σε σκοπιμότητες, στρέφεται τελικώς εναντίον του δημοσίου συμφέροντος».

No comments:

Post a Comment