Tuesday, February 19, 2013

Όχι «902 συν 18% ΦΠΑ»

Σε αυτή τη φάση της κρίσης και της γενικής αναμόχλευσης στον χώρο των ΜΜΕ και εν όψει των γνωστών δυσκολιών που αντιμετωπίζει και το ΚΚΕ, με αποτέλεσμα να καταφεύγει σε απολύσεις και να συζητά την πώληση της τηλεοπτικής συχνότητας του "902", προτείναμε από την “Αυγή” να εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες ώστε ο "902" να παραμείνει στην Αριστερά. Και κυρίως να μην καταλήξει στα χέρια της διαπλοκής και μάλιστα της ακροδεξιάς εκδοχής της που στήνουν ο κ. Σαμαράς και οι συν αυτώ. Το ηθικό επιχείρημα -πέραν του κινδύνου, ο 902 να γίνει μνημονιακός- είναι ότι η συχνότητα "δεν είναι περιουσιακό στοιχείο ενός κόμματος, αλλά κοινωνική περιουσία της Αριστεράς».
Περιμέναμε από το ΚΚΕ να προβληματιστεί με την πρόταση της “Αυγής” και να μη βιαστεί να..
απαντήσει. Κι όμως, ο Περισσός βιάστηκε να απαντήσει με ανώνυμο σχόλιο στον "902.gr": "Τα Μέσα Ενημέρωσης που διαθέτει το ΚΚΕ ανήκουν στο ΚΚΕ και όχι σε μεσάζοντες που ονειρεύεται η 'Αυγή'. Όσο για το 'απόστημα της διαπλοκής' στο οποίο επιχειρεί να μπλέξει το ΚΚΕ, ας μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια".
Ωραία, η συχνότητα 902 ανήκει στο ΚΚΕ. Να μην τη δούμε λοιπόν στα χέρια των διαφόρων επιχειρηματιών φίλων του Σαμαρά. Όχι "902 συν 18% ΦΠΑ".

No comments:

Post a Comment