Tuesday, December 8, 2020

Τι μηνύματα στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ με την τροπολογία για έξτρα μισθό στους αστυνομικούς


Πιστεύω ότι η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει με τροπολογία να δοθεί ένας έξτρα μισθός στους αστυνομικούς, μία μέρα μετά τα γεγονότα της 6ης Δεκέμβρη αποτελεί βιρτουόζικη πολιτική κίνηση μεγάλου παίκτου, με την οποία κρύβει τη μπάλα.  Με μία μόνο τροπολογία καταφέρνει:..

1. Στα δεξιά του να στείλει το μήνυμα ότι η κυβέρνηση έχει δίκιο που προσπαθεί εδώ και 9 μήνες να αντιμετωπίσει την πανδημία με την αστυνομία, αφού αυτή είναι που τραβάει το ζόρι, περισσότερο και από τους γιατρούς.
2. Στα αριστερά του να στείλει το μήνυμα ότι όποιος εξακολουθεί να έχει προσδοκίες από αυτόν, καλά θα κάνει να κλείσει το παράθυρο γιατί έχει ψυχρούλα και θα κρυώσει.
3. Στους αστυνομικούς να στείλει το μήνυμα να συνεχίσουν να κάνουν ό,τι γουστάρουν, γιατί ό,τι και να λέει στο τέλος αυτούς θα γλείφει.
4.Στην κοινωνία να στείλει το μήνυμα ότι η αστυνομία είναι η απάντηση όποια κι αν είναι η ερώτηση.
Δυσκολεύομαι να θυμηθώ κάποια στιγμή κατά την οποία ο κατά Κάρλο Τσιπόλα Τρίτος Θεμελιώδης Νόμος της Βλακείας, σύμφωνα με τον οποίον «Ένα ηλίθιο άτομο είναι ένα πρόσωπο που προκαλεί ζημιά σε ένα άλλο πρόσωπο ή ομάδα προσώπων χωρίς ταυτόχρονα να εξασφαλίζει κάποιο πλεονέκτημα για τον ίδιο και πολλές φορές μάλιστα το ίδιο υφίσταται μία απώλεια», είχε υπηρετηθεί με τόσο ζήλο στον κοινοβουλευτικό μας βίο.
Γνώμη μου κιόλας. Δεν είμαι και μπάτσος να έχω πάντα δίκιο.

-από το fb του Γιάννη Ανδρουλιδάκη

No comments:

Post a Comment