Sunday, December 18, 2016

Αντιγόνη Λυμπεράκη: κυκλοφορεί ανάμεσα μας ...


 Το διαβάζουμε σε Κυριακάτικη εφημερίδα και δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε. Η πρώην Κνίτισσα, πρώην στέλεχος του Ενιαίου Συνασπισμού, πρώην αντιπρόεδρος της Δράσης (του κόμματος του Στ. Μάνου), πρώην βουλευτής του «Ποταμιού» και σημερινή καθηγήτρια που διδάσκει Οικονομικά τους φοιτητές στην Πάντειο Αντιγόνη Λυμπεράκη, κάνει μια διαπίστωση και μας στέλνει… όλους αδιάβαστους.
«Η θέση των ηλικιωμένων βελτιώθηκε τα τελευταία χρόνια και οι συνταξιούχοι ήταν οι 
ωφελημένοι της κρίσης», δήλωσε αυτός ο πολιτικός ογκόλιθος συμπληρώνοντας ότι «κακώς έλαβαν το επίδομα», το φιλοδώρημα δηλαδή που ανακοίνωσε ο Τσίπρας.
Τώρα τι να σχολιάσεις από τα λεγόμενα της τύπισσας; Είναι η ίδια που είχε δηλώσει ότι οι φτωχοί δεν ξέρουν να αποφασίζουν κι επομένως και να ψηφίζουν σωστά, η ίδια που τάχτηκε δημόσια υπέρ των πλειστηριασμών ακόμα και της πρώτης κατοικίας, με την πρόσφατη τοποθέτησή της το τερμάτισε.
Αφού δεν βρίσκεται στο τρελάδικο γιατί μόνο ένας έγκλειστος σε ψυχιατρικό ίδρυμα θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια διαπίστωση για την οικονομική κατάσταση των απόμαχων της δουλειάς, θα λέγαμε ότι μόνο μαγκούρα συνταξιούχου θα μπορούσε να απαντήσει στις απόψεις της.
Γ. Γ. (tsak-giorgis)

No comments:

Post a Comment