Tuesday, January 28, 2020

Όλο το έθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες...

Όλο το έθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες τραγουδούσε ο Τζίμης Πανούσης και τώρα όπως γράφει ο εκδότης και δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι αυτή που προσκυνά σώβρακα, φανέλες και χουλιγκάνους.
«Η κυβέρνηση έχει πέσει μπρούμυτα και τη μία γυαλίζει τα παπούτσια του Ιβάν, την άλλη φιλά το χώμα που πατά ο χορηγός..
Βαγγέλης. Δεν προσπαθεί να επιλύσει ένα σοβαρό ζήτημα και γι αυτό γελοιοποιείται, απλώς ιδρώνει τη μπλούζα με νευρικές κινήσεις στο γήπεδο της διαπλοκής και μετατρέπει ένα αθλητικό θέμα στο πιο σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης της κυβέρνησης», γράφει στο documentonews o Κ. Βαξεβάνης και επισημαίνει:
«Ο πόλεμος μαίνεται και μπορεί να πείτε ό,τι θέλετε για παράγκες, διαπλοκή ή εντολές βαρόνων (ναι ισχύουν όλα) αλλά το σοβαρό είναι άλλο. Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να διευθετήσει θέματα που αφορούν ομάδες, θα διαχειριστεί χώρα, κρίση, διεθνή θέματα; Δεν έχει τα κότσια και το ανάστημα να διαχειριστεί θερμοκέφαλους, θα διαχειριστεί θερμή, απειλητική κατάσταση για τη χώρα;»
Και ο Κ. Βαξεβάνης καταλήγει στο υστερόγραφό του:
«Αυτό που συμβαίνει σήμερα με τις ομάδες θα συμβεί σύντομα σε όλα τα πεδία όπου ο Μητσοτάκης κινείται με την ασφάλεια της στήριξης από τους ολιγάρχες. Όταν θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στα αντικρουόμενα συμφέροντά τους, θα είναι αυτός που θα τιμωρήσουν για τις επιλογές του».

No comments:

Post a Comment