Monday, June 29, 2020

Eίστε απλώς κομπάρσοι στο όνειρο της Αγίας Οικογένειας

Δεν σας αρέσουν τα καζάνια που τοποθέτησε ο Δήμος στο Σύνταγμα; Και ποιος σας ρώτησε; Βρίσκετε κακόγουστες και πολύ ακριβές τις τσίγκινες ζαρντινιέρες των 500 ευρώ στην Πανεπιστημίου; Λυπάμαι αλλά η γνώμη σας είναι αδιάφορη.
Σας ταλαιπωρεί ο Μεγάλος Περίπατος των Αθηνών; Ε και; Θέλετε να μάθετε σε ποιους..
πήγαν τα 20 εκατ. ευρώ που μοίρασε ο Πέτσας; Συγγνώμη αλλά δεν σας πέφτει λόγος.
Μα είστε πολίτες και έχετε δικαιώματα, θα αντιτείνετε. Από πού και ως πού; Δεν έχετε απολύτως κανένα δικαίωμα, εδώ και έναν χρόνο είστε απλώς κομπάρσοι στο όνειρο της Αγίας Οικογένειας. Η χώρα είναι το θεματικό τους πάρκο, μια μητσοτακική ουτοπία έτοιμη να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία τους.
Θέλει ο Τσώρσιλ Μωυσής να μοιράσει εκατομμύρια στους φίλους του; Με γεια του με χαρά του! Γουστάρει ο ανιψιός δήμαρχος να παίξει με την Αθήνα; Δική του είναι, ό,τι θέλει την κάνει!
Ακολουθήστε λοιπόν το σενάριο και βουλώστε το, δεν είστε πολίτες αλλά υπήκοοι και οι υπήκοοι οφείλουν σεβασμό στον Ηγεμόνα τους. Όταν τα κανάλια σάς λένε ότι ο σιμουλτανέ πρωθυπουργός είναι ο πιο όμορφος γκόμενος όλης της Ελλάδας, είστε υποχρεωμένοι να πλειοδοτείτε «και όλης της γης».
Όταν οι Τατιάνες σας υποδεικνύουν ότι τα κιτς κουρέλια της Μαρέβας είναι το απαύγασμα της καλαισθησίας, εσείς θα πρέπει να τρέξετε να τα αγοράσετε. Και όταν οι άνθρωποι του δημάρχου επιμένουν ότι το κλείσιμο του κέντρου της Αθήνας και οι ψευδοπιπεριές των 350 ευρώ είναι για το καλό σας, οφείλετε να πείτε ευχαριστώ.
Μη ρωτάτε τι μπορεί να κάνει η Αγία Οικογένεια για εσάς, αλλά τι μπορείτε και πρέπει να κάνετε εσείς για την Αγία Οικογένεια. Μάθετε επιτέλους τη θέση σας!

Δημήτρης Τσίρκας (fb)

No comments:

Post a Comment