Sunday, April 7, 2019

Μαζική εξόρμηση στο Θησείο της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα

Μαζική εξόρμηση πραγματοποίησαν σήμερα Κυριακή 7/4 δεκάδες αγωνίστριες και αγωνιστές, που συμμετέχουν στην Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα/Ανταρσία σε κυβερνήσεις-ΕΕ-κεφάλαιο, στον πεζόδρομο του Θησείου συζητώντας με τον κόσμο για τα κρίσιμα ζητήματα της περιόδου. Μεγάλο το πολιτικό ενδιαφέρον των κατοίκων της Αθήνας, με σοβαρό προβληματισμό ιδιαίτερα για τα θέματα της ανεργίας, της φορολόγησης, ανάμεσα σε..
αυτά και των δημοτικών τελών, του πολέμου και του φασισμού. Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα/Ανταρσία σε κυβερνήσεις-ΕΕ-κεφάλαιο με τις μαζικές εξορμήσεις της επιδιώκει να αποκαλύψει τους αστικούς σχεδιασμούς να εμπεδωθεί η μνημονιακή σταθερότητα και η απαρέκλιτη επιβολή της για τις επόμενες δεκαετίες.
Ιδιαίτερα για τον δήμο της Αθήνας οι σχεδιασμοί αυτοί που περιλαμβάνουν υποχρεωτικά ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, επιτροπεία για τον έλεγχο συμμόρφωσης της όποιας απόφασης στο δημοτικό συμβούλιο στη μνημονιακή νομιμότητα και την υποχρέωση των ΕΣΠΑ για κάθε δραστηριότητα, αποκαλύπτουν το πρόσωπο ενός σκληρού και άκαμπτου στα λαϊκά δικαιώματα και διεκδικήσεις τοπικού κράτους. Στόχος των μαζικών παρεμβάσεων της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα/Ανταρσία σε Κυβέρνηση-ΕΕ-Κεφάλαιο είναι να φέρει στο προσκήνιο την αντικαπιταλιστική απάντηση στην επιδιωκόμενη ΤΙΝΑ, να φέρει στο κέντρο της συζήτησης την Αθήνα των λαϊκών δικαιωμάτων και εργατικών διεκδικήσεων, των αγώνων του εργατικού, νεολαιίστικου, φοιτητικού, αντιπολεμικού, αντιφασιστικού κι αντιρατσιστικού κινήματος, την απάντηση της αντικαπιταλιστικής κι αντισυστημικής, αντιδιαχειριστικής αριστεράς.

No comments:

Post a Comment