Friday, March 20, 2020

Και να με συγχωρεί ο υπεύθυνος και προσεκτικός ΣΥΡΙΖΑ...

Εγώ παιδιά την εικόνα με τα καμιόνια και τα φέρετρα δεν την ανέβασα, είναι η εικόνα του πιο φρικτού εφιάλτη μου- και όλων μας φαντάζομαι- και θέλω να την ξορκίσω. Επειδή όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο χθεσινό του διάγγελμα την επικαλέστηκε λέγοντας "στην Ιταλία δεν έχουν φέρετρα να τους θάψουν" θέλω να του πω ότι είναι αθλιότητα να τρομοκρατείς τους πολίτες όταν είσαι..
πρωθυπουργός. Οταν είσαι πρωθυπουργός παίρνεις μέτρα για να μην φτάσεις να μην σου φτάνουν τα φέρετρα. Και με τα μέτρα αυτά εξασφαλίζεις και την προστασία και την ηρεμία των πολιτών. Δεν αφήνεις π.χ. δέκα μέρες τους παπάδες να ταλιμπανίζουν, τις εκκλησίες να γεμίζουν και τους πιστούς να κοινωνάνε σε ζωντανή μετάδοση. Δεν αφήνεις τους γιατρούς και τους νοσηλευτές μόνο με τα παλαμάκια και το "κάτι παραπάνω"- το έκτακτο δώρο ας πούμε. Θωρακίζεις άμεσα το Σύστημα Υγείας με εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό. Δεν παραμένεις πεισματικά στις 2000 προσλήψεις εκ των οποίων ελάχιστες είναι γιατροί, όταν γιατροί και νοσηλευτές κολλάνε τον ιό και ελλείψει άλλων, κλείνουν κλινικές από τώρα, που είμαστε στην αρχή.
Κι αν είναι μία φορά αθλιότητα να πανικοβάλει τους πολίτες ένας πρωθυπουργός, είναι δέκα φορές αθλιότητα να κάνει ολόκληρη επικοινωνιακή εκστρατεία για το "ηγετικό" του προφίλ, με φόντο φέρετρα. Είναι αποτρόπαιο και χυδαίο.
(Και να με συγχωρεί ο υπεύθυνος και προσεκτικός ΣΥΡΙΖΑ)


- από το fb της Ευγενίας Λουπάκη

No comments:

Post a Comment