Wednesday, December 19, 2018

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στην Περιφέρεια και τους δήμους της Δυτικής Μακεδονίας

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Περιφέρειας παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
Υποψήφιος για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, είναι ο Θανάσης Χαστάς, 33 χρόνων, γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Γρεβενών από το 2014. Απόφοιτος του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων
Μηχανικών ΑΠΘ. Υπήρξε μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ (2010 - 2016).
Υποψήφιοι δήμαρχοι στους δήμους της Δυτικής Μακεδονίας:
Στην ΠΕ Κοζάνης:
  • Δήμος Κοζάνης: Ο Νώντας Στολτίδης, 43 χρόνων, οικονομολόγος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και γραμματέας της ΤΕ Ενέργειας. Υπήρξε μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.
  • Δήμος Εορδαίας: Η Αντωνία Χόλμπα - Τζιφρή: 63 χρόνων, συνταξιούχος νηπιαγωγός, μέλος της ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ. Την περίοδο 2011-2014 ήταν εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος. Δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Εορδαίας από το 2014 μέχρι σήμερα. Είναι πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Εορδαίας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη.
  • Δήμος Βοΐου: Ο Μιχάλης Καραμπατζιάς, 55 χρόνων, αυτοαπασχολούμενος γουνοποιός, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος για 25 συνεχή χρόνια στο Δήμο Σιάτιστας και στον μετέπειτα Δήμο Βοΐου. Για πολλά χρόνια μέλος της διοίκησης και πρόεδρος του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σιάτιστας «Μαρκίδες Πούλιου».
  • Δήμος Σερβίων - Βελβεντού: Ο Νίκος Γεωργακόπουλος, 52 χρόνων, εργαζόμενος στη ΔΕΗ ΑΕ, μέλος της ΤΕ Ενέργειας του ΚΚΕ. Είναι εκλεγμένος στη διοίκηση του κλαδικού Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια Δυτικής Μακεδονίας (ΣΕΕΕΝ) και στο ΔΣ του Σωματείου «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ». Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού από το 2014 μέχρι σήμερα. Είναι γραμματέας στον Μορφωτικό - Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυρράχου.
Στην ΠΕ Φλώρινας: 
  • Δήμος Φλώρινας: Η Ευθυμία (Μιμίκα) Ναλπαντίδου, 56 χρόνων, δασκάλα, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
  • Δήμος Αμυνταίου: Ο Κυριάκος Ελευθεριάδης, 31 χρόνων, άνεργος, απόφοιτος του Τμήματος Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης στα Ιωάννινα, με ειδίκευση στις εφαρμοσμένες τέχνες και απόφοιτος της Σχολής Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου του Westminster στο Λονδίνο, όπου ζούσε και εργαζόταν τα τελευταία 6 χρόνια.
  • Δήμος Πρεσπών: Ο Γιώργος Ιωαννόπουλος, 34 χρόνων, ηλεκτρολόγος - μηχανικός, υποψήφιος διδάκτορας του Πολυτεχνείου Ξάνθης, ελεύθερος επαγγελματίας, γραμματέας του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψήφιων Διδακτόρων του Πολυτεχνείου Ξάνθης.
Στην ΠΕ Καστοριάς: 
  • Δήμος Καστοριάς: Η Βασιλική Χαραμοπούλου, 34 χρόνων, χημικός, γραμματέας της ΤΕ Καστοριάς του ΚΚΕ. Δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Καστοριάς από το 2014 μέχρι σήμερα.
  • Δήμος Άργους Ορεστικού: Η Αννέτα Γραμμένου, 32 χρόνων, φυσικός, μέλος της ΤΕ Καστοριάς του ΚΚΕ.
  • Δήμος Νεστορίου: Ο Γιώργος Τίγκας, 35 χρόνων, εκπαιδευτικός. Είναι γραμματέας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας «Άγγελος Σικελιανός» και πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Λευκάδας.
Στην ΠΕ Γρεβενών:
  • Δήμος Γρεβενών: Η Παναγιώτα Ντάγκα, 51 χρόνων, εκπαιδευτικός, γραμματέας της ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ. Δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Γρεβενών από το 2010. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών.
  • Δήμος Δεσκάτης: Ο Δημήτρης Γαλάνης, 62 χρόνων, συνταξιούχος καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, απόφοιτος του Ιστορικού της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ. Στέλεχος του ΚΚΕ. Διετέλεσε για χρόνια στη διοίκηση της ΕΛΜΕ Γρεβενών και στον Μορφωτικό Σύλλογο Δεσκάτης.

No comments:

Post a Comment