Thursday, February 28, 2019

Ομολογία Καρίπογλου: Ο χώρος ήξερε για τον Νίκο Γεωργιάδη

Με ανάρτησή του στο facebook, την οποία αναπαρήγαγαν όσοι δεν έγραψαν καν την είδηση της καταδίκης του Νίκου Γεωργιάδη, ο Αντύπας Καρίπογλου, πρώην πρόεδρος του κόμματος Δράση, επιχειρεί το ξέπλυμα του καταδικασμένου για ασέλγεια σε ανήλικους.
Με ανάρτησή του στο facebook, την οποία αναπαρήγαγαν όσοι δεν έγραψαν καν την είδηση της καταδίκης του Νίκου Γεωργιάδη, ο Αντύπας Καρίπογλου, πρώην πρόεδρος του κόμματος Δράση, επιχειρεί το ξέπλυμα του καταδικασμένου για ασέλγεια σε ανήλικους.
Χρησιμοποιεί όλη την επιχειρηματολογία που χρησιμοποίησε ο Γεωργιάδης στο δικαστήριο περί
απαλλαγής του στη Μολδαβία, την οποία τελικώς το δικαστήριο δεν αποδέχθηκε και τον καταδίκασε.
Ο Καρίπογλου (επειδή έρχονται και εκλογές) έδωσε μαθήματα εθνικοφροσύνης βρίζοντας το «ρυπαρό έντυπο HOT DOC», που τους έκανε τη ζημιά. Το θέμα δεν είναι τα περί ρυπαρότητας που εξακοντίζει ο γυρολόγος της πολιτικής Καρίπογλου τα οποία προφανώς και δεν θα σχολιάσουμε αλλά η ομολογία που κάνει η οποία καίει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Γράφει λοιπόν πως το 2012, ο Νίκος Γεωργιάδης πλησίασε τη Δράση για να ενταχθεί σε αυτή. Αλλά ο Καρίπογλου ως «άνθρωπος του χώρου» όπως αποκαλεί τον εαυτό του, γνώριζε πως υπήρχαν στο διαδίκτυο διάφορα για την υπόθεση Γεωργιάδη και έτσι το κόμμα δεν έκανε δεκτό το αίτημα Γεωργιάδη.
Δηλαδή από το 2012 ακόμη , πολύ πριν γίνουν τα δημοσιεύματα του ρυπαρού (ευτυχώς) για τον Καρίπογλου HOT DOC, ο χώρος ήξερε για τις περιπέτειες του Γεωργιάδη. Ούτε η Δράση αλλά ούτε και ο Σαμαράς δέχθηκαν προφανώς εξαιτίας όλων αυτών τον Γεωργιάδη, αλλά τον δέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Όπως είπε μάλιστα ο Γεωργιάδης στο δικαστήριο ήταν σύμβουλος του Μητσοτάκη όταν ήταν Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Ακριβώς την εποχή που όλα ήταν υπό έρευνα στη Μολδαβία και γνωστά στο «χώρο».
Στη συνέχεια έγινε σύμβουλος στρατηγικής του Κυριάκου και «αρχιτέκτονας της εσωκομματικής νίκης» όπως έγραφαν το 2016 τα δημοσιεύματα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώριζε λοιπόν όπως και ο κατά Καρίπογλου «χώρος». Άλλωστε στο ίδιο κόμμα με τον Καρίπογλου ήταν η αγαπημένη ξαδέρφη του Κυριάκου, Αντιγόνη Λυμπεράκη η οποία προφανώς γνώριζε τους λόγους που απέρριψαν τον Νίκο Γεωργιάδη.
Το ερώτημα παραμένει λοιπόν, γιατί ο Κυριάκος τον επέλεξε για σύμβουλο με τέτοιες βαριές κατηγορίες και γιατί τον διατήρησε ως σήμερα όπως ο Γεωργιάδης αποκάλυψε. Γιατί συνεχίζει να τον καλύπτει, φτάνοντας στο σημείο να βάλει το κόμμα του να αποκαλέσει το φρικιαστικό έγκλημα της ασέλγειας σε ανήλικους «αυστηρά προσωπική υπόθεση»; Προσωπική υπόθεση η παιδεραστία και η ασέλγεια σε ανήλικο; Ποια και τι είδους σχέση είναι αυτή του αρχηγού της ΝΔ με τον καταδικασμένο που τον οδηγεί να θέτει ολόκληρο το κόμμα σε ομηρία για να τον προστατεύσει;

- πηγή: documentonews

No comments:

Post a Comment