Saturday, March 2, 2019

Π. Λαφαζάνης: Πάμε σε εκλογές με υπόδικη την ηγεσία της ΛΑ.Ε

«Όταν διώκεσαι γιατί αγωνίζεσαι χωρίς κουκούλες, ειρηνικά, για να αποτρέψεις παράνομους και αδιαφανείς πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας, τότε η δίωξη που υφίστασαι γι’ αυτόν τον αγώνα είναι ο απόλυτος ορισμός της πολιτικής δίωξης». Aυτό υπογράμμισε ο Γραμματέας του Π.Σ. της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνέντευξη στα ΝΕΑ Σαββατοκύριακου και
στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιάτη.
Ο Π. Λαφαζάνης μεταξύ άλλων υπογράμμισε:
** «Έχω σε βάρος μου πέντε δικογραφίες με άθλιες κατηγορίες που αφορούν τον μισό Ποινικό Κώδικα, μέχρι και οπλοφορία και ρίψη εκρηκτικών μου φορτώνουν γελοιωδέστατα οι αθλιέστατοι κυβερνώντες. Και ο χειρότερος κακοποιός σε αυτή τη χώρα δεν έχει εις βάρος του τόσες πολλές διώξεις και κατηγορίες, που αθροιστικά μπορεί να μου κοστίσουν, περίπου, δεκαπέντε χρόνια φυλακή.»
** «Η Ελλάδα είναι η χώρα των θαυμάτων. Όταν κάποιοι μένουν πιστοί στις αρχές τους και στην λαϊκή εντολή τιμωρούνται και μένουν εκτός Βουλής, για να θριαμβεύσουν οι ψεύτες και τα μνημονιακά συνεταιράκια τους, η ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ κλπ. Όσοι πολιτικοί, ολιγάρχες και αξιωματούχοι κλέβουν ασύστολα σε αυτή τη χώρα, διαθέτουν, σχεδόν, ασυλία, αν δεν επιβραβεύονται και κυβερνούν εσαεί. Όσοι είναι έντιμοι και αγωνίζονται για ιερά δικαιώματα και στοιχειώδη δικαιοσύνη στιγματίζονται, διώκονται και κινδυνεύουν με σίδερα. Αυτή η πλήρης αναστροφή αξιών και κανόνων βρίσκεται στη ρίζα της κακοδαιμονίας της χώρας μας, για την οποία συχνά συνυπεύθυνη είναι με την ψήφο του και μεγάλο μέρος πολιτών.»
** «Αν οι διώξεις σε βάρος μας σχεδιάστηκαν από το Μαξίμου, εκτελέστηκαν στην πράξη από το παρακρατικό όργανο του Τσίπρα και του επιτελείου του, που, άκουσον-άκουσον, είναι το τμήμα της Γενικής Ασφάλειας για την «Προστασία του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος».
Ξανά η Ασφάλεια, στις μέρες μας, «προστατεύει» το πολίτευμά μας! Με δυο λόγια, το «παρακράτος» προστατεύει το κράτος και η «μνημονιακή χούντα» τη δημοκρατία.
** «Η Δικαιοσύνη είναι κατά τεκμήριο δουλική προς την εξουσία και μάλιστα τόσο περισσότερο δουλική, όσο πιο υποτελής, φιλοολιγαρχική και ξενόδουλη είναι η εκάστοτε εξουσία. Οι όποιες εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.Προχτές επισκέφθηκα την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, την κ. Ξένη Δημητρίου και της έθεσα πρώτον, το θέμα της μήνυσης που καταθέσαμε ως ΛΑ.Ε πριν τρία χρόνια (!) για το μέγα σκάνδαλο της τρίτης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, η οποία μήνυση ούτε στο αρχείο μπαίνει, ούτε προωθείται και έχει μπει στην πράξη στο ψυγείο. Οι λόγοι είναι ευνόητοι. Της έθεσα επίσης την ανάγκη να προχωρήσουν τάχιστα οι εισαγγελικές παραγγελίες και είτε να πάμε για τις διώξεις σε βάρος μας στο ακροατήριο, πριν τις εκλογές, είτε οι διώξεις ως αβάσιμες και μετά συγγνώμης να τεθούν στο αρχείο. Λογικά αιτήματα και έτσι είπε πως τα αντιμετωπίζει η κ. Ξένη Δημητρίου. Μετά από λίγες μέρες έλαβα με εντολή της Εισαγγελίας και νέα κλήση απολογίας από την αμαρτωλή Διεύθυνση Ασφαλείας και βροχή ήρθαν και έρχονται οι νέες κλήσεις για απολογία στους συναγωνιστές μας.Τα συμπεράσματα δικά σας και για την ελληνική δικαιοσύνη και για το ελληνικό κράτος-παρακράτος.»
** «Αποτελεί υπέρτατο εθνικό και κοινωνικό καθήκον αυτή την ώρα και ενόψει των εκλογών, να συγκροτηθεί, έστω και την ύστατη στιγμή, ένα μεγάλο πολιτικό και εκλογικό μέτωπο όλων, χωρίς καμία εξαίρεση, των αριστερών, των προοδευτικών, των πατριωτικών, των δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων».

No comments:

Post a Comment