Monday, November 12, 2018

Ο Τσίπρας δικαιώνει τους Ευρωπαίους και Έλληνες Σοσιαλιστές για το 2015!

Σε παρατεταμένα χειροκροτήματα ξέσπασαν οι σύνεδροι του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, όταν η Άντρεα Νάλες προσφώνησε τον Έλληνα πρωθυπουργό.
Διότι, μπορεί ο ίδιος ο κ Τσιπρας αφελέστατα να θεωρεί ότι περιαυτολογώντας γύρω από το «πόσο ώριμα φέρθηκε το 2015», θα κερδίζει κάποιους πόντους αξιοπιστίας και θα δικαιολογήσει ιστορικά την κολωτούμπα, άλλα στην ουσία με την στάση του δικαιώνει τους
Ευρωπαίους και Έλληνες σοσιαλιστές που το 2015 τάχθηκαν με το ΝΑΙ και παρενέβησαν ανοιχτά για να τρομοκρατήσουν τον λαό μας στο Δημοψήφισμα.
Τα παρατεταμένα χειροκροτήματα που του απέδωσαν οι σύνεδροι του SPD, όταν η πρόεδρος του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, Άντρεα Νάλες, τον προσφώνησε κατά την παρουσία του στο συνέδριο του κόμματος!
Όλα αυτά δεν ειναι άσχετα με το γεγονός ότι χάρη στην στάση του Αλέξη Τσιπρα το ΚΙΝΑΛ και οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές καθάρισαν πολιτικά με την ιστορία του Μημονίου με άμεσο πολιτικό αντίκτυπο στην Ελλάδα.
Καθόλου τυχαίο δεν ειναι ότι το ΚΙΝΑΛ πήρε την δεύτερη θεση στις πρόσφατες εκλογές των εκπαιδευτικών στις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ καταποντίστηκε στην πέμπτη θεση
Ο Έλληνας πρωθυπουργός, δεχόταν θερμά χειροκροτήματα από τους συνέδρους και κατά την ομιλία του στο Βερολίνο, όπου κάλεσε την ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία σε συμπόρευση με την Αριστερά στις ευρωεκλογές και προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας όπως ειπε.
Παρών στο συνέδριο των Σοσιαλδημοκρατών ήταν και ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Αντόνιο Κόστα, ο οποίος επίσης απευθύνθηκε στο ακροατήριο. Είναι δεδομένο ότι και η Φώφη Γεννηματά αν ήταν σε καποια γωνιά θα χειροκροτούσε.

πηγή: papaioannou-j.gr

No comments:

Post a Comment