Wednesday, November 21, 2018

Λαϊκή Ενότητα: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους διωκόμενους συνδικαλιστές του Ο.Α.Ε.Ε

Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει την σύλληψη των συνδικαλιστών – μελών του  Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων στον Οργανισμό Ασφάλισης  Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.), Βαγενά Χρήστο και Μανουρά Ελένη,  εναντίον των οποίων ασκήθηκε δίωξη και παραπέμπονται..αύριο 22/11/2018 σε  δίκη.
Το «αδίκημα» στο οποίο υπέπεσαν οι υπάλληλοι είναι ότι υλοποιώντας τις αποφάσεις του Συλλόγου τους, συμμετείχαν στην κατάληψη του παραρτήματος του Ο.Α.Ε.Ε. στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, διεκδικώντας την πρόσληψη προσωπικού.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η υποστελέχωση των Υπηρεσιών και η έλλειψη προσωπικού, έχουν ως αποτέλεσμα την τεράστια καθυστέρηση μέχρι και τέσσερα χρόνια στην καταβολή των συντάξεων.
Η ΛΑ.Ε. καταγγέλλει τις διώξεις των εργαζομένων, οι οποίες γίνονται στα πλαίσια της προσπάθειας εφαρμογής της μνημονιακής πολιτικής με κατασταλτικά μέσα.
Στηρίζει την απόφαση των συνδικαλιστικών φορέων για συγκέντρωση συμπαράστασης στα δικαστήρια της Ευελπίδων, αύριο (κτήριο 2 αίθουσα 1)Πέμπτη 22/11/2018 στις 11:00.

No comments:

Post a Comment